open-navfaktor-logo
search
Bosanska Gradiška
Policija moli za pomoć: Ukoliko vidite staricu sa fotografije, pozovite 122
Policijska uprava Bosanska Gradiška poziva građane ukoliko primjete osobu sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se ona što prije pronašla, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122.
13.10.2021. u 11:51
get url
text

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Bosanska Gradiška, policiji je u nedjelju oko 20 sati prijavljen nestanak Kose Stupar, koja se dan ranije oko 18.30 sati udaljila u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u mjestu Jablanica u Bosanskoj Gradiški.

- Prema izjavi članova porodice, lice je visine oko 155 cm, težine oko 50 kg, sitnije građe, ovalnog oblika lica, oči plave boje, kraća sijeda kosa, a pri odlasku od kuće stanovanja na sebi je imala tamniju odjeću, najvjerovatnije crnu majicu i suknju, a na glavi povezanu crnu maramu - saopćeno je iz policije.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policajci PU Bosanska Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se nestala osoba što prije pronašla.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.