Ponedjeljak, 17.02.2020.

Potraga za dvojicom

Policija Kosova objavila fotografije osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića

FOTO: AA

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović ubijen je u atentatu ispred sjedišta njegove partije u Sjevernoj Mitrovici kada su na njega nepoznata lica pucala iz vozila u pokretu

Policija Kosova je saopćila da traga za dvojicom osumnjičenih za slučaj ubistva Olivera Ivanovića, koji istražuje Direkcija za istragu teških zločina u saradnji sa Specijalnim tužilaštvom Republike Kosovo (SPRK).

Iz Policije Kosova medijima su uz odobrenje Specijalnog tužilaštva, dostavljene fotografije dvojice osumnjičenih za slučaj ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića od 16. januara 2018. u Sjevernoj Mitrovici.

- Policija Kosova zahtijeva od građana Republike Kosovo da svako ko ima informacije o osumnjičenima na priloženih fotografija, obavijesti Policiju Kosova putem povjerljivog broja telefona 080019999, elektronske pošte [email protected] ili da se javi u najbližu policijsku stanicu - piše u saopćenju.


Notice: Undefined offset: 0 in /usr/www/users/faktox/post-parts/main-part.php on line 138

Kako se dodaje, objavljivanje ovih fotografija ima za cilj identifikovanje građana koji mogu pomoći da se identifikuju ove dvije osumnjičene osobe.

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović ubijen je u atentatu ispred sjedišta njegove partije u Sjevernoj Mitrovici kada su na njega nepoznata lica pucala iz vozila u pokretu.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh