open-navfaktor-logo
search
MUP KS
Policija još nije utvrdila ko je mladić koji se bacio pod kamion u Hotonju
Muškarac je starosti između 30 i 35 godina, na sebi je imao donji dio trenerke crne boje s natpisom "trenhill", gornji dio trenerke plave boje s natpisom "puma" na prednjoj strani, dok je na zadnjoj strani ispisano "volley", a na nogama duboke patike sive boje, s bijelom đonom
10.10.2018. u 18:45
get url
text

Na magistralnom putu M-18 Sarajevo-Tuzla, u mjestu Donji Hotonj, u sarajevskoj općini Vogošća, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđen pješak starosti između 30 i 35 godina, a zadobio je teške tjelesne povrede opasne po život.

Unesrećeni je odmah prebačen u Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, ali iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo još nisu utvrdili identitet ovog muškarca.

Nesreća se dogodila u 12.25 sati, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Sarajevo koji je okončan oko 15.30 sati, potvrdila je glasnogovornica MUP-a Suvada Kuldija.

- Uprava policije moli građane da pomognu u identifikaciji nastradale osobe koja je imala donji dio trenerke crne boje s natpisom "trenhill", gornji dio trenerke plave boje s natpisom "puma" na prednjoj strani, dok je na zadnjoj strani ispisano "volley" - istaknula je Kuldija, dodajući da je on na sebi imao duboke patike sive boje, s bijelom đonom.

U periodu trajanja uviđaja u potpunosti je bio obustavljen saobraćaj na putu M-18, koji je nakon 16.30 normaliziran, ali to je uzrokovalo velike gužve na ovom magistralnom putu.

Očevici događaja kazali su danas za Faktor da se nepoznati muškarac namjerno bacio pod kamion. Na mjesto događaja odmah je izašla Hitna pomoć koja ga je prevezla u KCUS, čiji ljekari mu se bore za život. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.