open-navfaktor-logo
search
Bosanska Gradiška
Pokret za Državu: Vrijeme koje dolazi sigurno radi za one koji vole domovinu
Kandidati probosanskih stranaka okupljeni oko zajedničke platforme Pokreta za Državu večeras su predstavili svoj rad u Bosanskoj Gradišci.
17.09.2022. u 22:10
get url
text
Pokret za Državu

Pokret za Državu čini deset probosanskih partija iz entiteta RS i u izbornom procesu učestvuju sa kandidatima za sve nivoe vlasti na ovogodišnjim Općim izborima.

Prisutnima su se obratili kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i kandidat za predsjednika/potpredsjednika RS Senad Bratić, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Edin Ramić i kandidat za člana Predsjedništva BiH Vojin Mijatović, navodi se u saopćenju Pokreta za Državu.

- Nakon 2. oktobra Bosna i Hercegovina će dobiti reprezentaciju koja će je predstavljati kako i zaslužuje. Poštujući jedni druge, živjeti jedni sa drugima, a ne jedni pored drugih. Vrijeme koje dolazi sigurno radi za one koji vole domovinu, poštujući njenu cjelovitost, ustavno uređenje i državu po mjeri svakog njenog građanina, istih prava i istih mogućnosti - neke su poruke sa večerašnjeg skupa Pokreta za državu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.