navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Novi početak

Pogledajte vilu u kojoj će živjeti Meghan Markle i princ Harry

U potrazi za savršenom kućom, Meghan Markle i princ Harry pronašli su favorita – spektakularnu vilu u Malibuu koja se trenutno iznajmljuje.

Objavljeno: 25.02.2020. u 22:48
get url
text
Vila je u vlasništvu zvijezde serije "Spasilačka služba"

 Kuća je  u vlasništvu zvijezde serije "Spasilačka služba" Davida Charveta i njegove supruge Brooke Burke.  Vrijednost vile je  20 miliona dolara, a između ostalog, sastoji se od osam spavaćih soba, deset kupatila, ogromne moderne kuhinje, mramornog bara, dnevne sobe s kaminom, sobe uređene poput kina i vinskog podruma u koji stanu stotine boca vina. U sklopu prostrane glavne spavaće sobe nalazi se kupatilo uređeno u spa stilu.

Vila ima i garažu za četiri automobila, veliki bazen, vanjsku kuhinju i tenisko igralište. Kuća se nalazi u ograđenoj zajednici blizu plaže, a komšije su im Mel Gibson i Robert Downey Jr.

Inače, dok čekaju konačno razrješenje od svih kraljevskih dužnosti koje će na snagu stupiti 31. marta, Meghan Markle i princ Harry borave u Kanadi, gdje su također pronašli divnu kuću u prestižnoj četvrti u Zapadnom Vancouveru čija je cijena 27,5 miliona američkih dolara.

Mediji pišu i  da se žele preseliti u Kaliforniju kako bi bili bliže Meghaninoj majci Doriji Ragland, koja živi u Silicijskoj dolini u Hollywoodu.