Let iz Norveške

Pogledajte video: Srušio se privatni avion slavne pjevačice!

Objavljeno: 06.08.2019. u 17:13

Prema navodima, avion “Cessna 560XL” letio je iz Norveške, a vatra je izbila nekoliko minuta prije slijetanja. Nevjerojatnom srećom i zahvaljujući sposobnosti pilota, niko od 10 putnika nije teže povrijeđen

Privatni avion pjevačice Pink (39), srušio se prilikom slijetanja na aerodromu u Aarhusu! U avionu su bili posada, kao i menadžer slavne pjevačice, a na snimku sa lica mjesta vidi se kako vatrogasci jure ka mjestu nesreće kako bi ugasili vatru i pomogli putnicima.

Prema navodima, avion “Cessna 560XL” letio je iz Norveške, a vatra je izbila nekoliko minuta prije slijetanja. Nevjerojatnom srećom i zahvaljujući sposobnosti pilota, niko od 10 putnika nije teže povrijeđen.

U avionu je bilo četvero američkih državljana, dva Australijanca, jedan britanski državljanin, kao i piloti iz Njemačke i Austrije, te njemačka stjuardesa. Kako piše Metro, koncert koji Pink ima zakazan za srijedu, 7. augusta u Stadium Casa Areni u Danskoj, biti će održan. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije