open-navfaktor-logo
search
Zagrli ovaj grad
Pogledajte spot za pjesmu koju su konjički pjevači i muzičari poklonili voljenom gradu
Na svijetu bezbroj gradova, u srcu jedna čaršija i rijeka bistra u njoj - ovako počinje pjesma "Zagrli ovaj grad" koju su konjički pjevači u muzičari posvetili voljenom gradu.
10.05.2020. u 21:23
get url
text

U realizaciji ove pjesme učestvovali su Berin Buturović, Fadil Buturović, Zejd Šoto, Dado Macić, Vanja Alikadić, hor Sejfullah...

Tekst i muziku napisao je Fadil Buturović, koji je nastupao i sa Dubiozom kolektiv, a radio je i aranžman za hit Lepe Brene "Zar je važno dal se peva ili pjeva". Muzički producent je Mahir Sarihodžić.

- Ovom pjesmom vam šaljemo ljubav iz Konjica. Želim da se zahvalim svima koji su dali svoj doprinos u stvaranju pjesme i spota. Fadil Kikin Mali Buturović na divnoj pjesmi, Mahir Sarihodžić na aranžmanu. Muzičarima koji su svirali.

Posebno hvala Marko Jovančić i Lejla Durmo na ogromnom trudu i ljubavi da kadrovima ispričaju ovu priču o jednom gradu. Ova pjesma je doprinos našem gradu na način na koji mi najbolje znamo. Ako vas neki stihovi podsjete i na vaš grad, naša misija je uspjela - napisao je na Facebooku Berin Buturović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.