Najavljuje izbore

Pogledajte show u NSRS-u: Dodik pokupovao sve jagnjiće, prasiće i šatore...

Objavljeno: 14.11.2019. u 10:18

Otkrio je i da Vlada RS-a već sprema projekte koje će realizovati tokom izborne kampanje naredne godine, kada će se održati lokalni izbori u BiH

Lider SNSD-a Milorad Dodik, koji je na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS-a, održane prije tri dana, najčešće stajao za skupštinskom govornicom, ponovio je da je "već rezervisao šatore, muziku, jagnjiće i prasiće za kampanju u Banjoj Luci i da će pobijediti". 

Otkrio je i da  Vlada RS-a već sprema projekte koje će realizovati tokom izborne kampanje naredne godine, kada će se održati lokalni izbori u BiH.

-Rasprava u Nardnoj skupštini Republike Srpske pretvorila se u reality show - rekao je zastupnik SDS-a Darko Babalj, navodeći da nije dobro to što se radi.

-Umjesto da vidimo kakva nam je stvarnost, kako žive penzioneri i radnici, mi pričamo o prošlosti i o nekim jaganjcima - rekao je Babalj,  navodeći da Republici Srpskoj treba zajednička i bolja budućnost.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije