open-navfaktor-logo
search
Strogi protokol
Pogledajte kroz koje procedure moraju proći svi učesnici priredbe UFC 250
Nekoliko UFC priredbi već je održano, naravno bez prisustva publike i uz posebne i rigorozne medicinske i epidemiološke mjere.
03.06.2020. u 13:28
get url
text

Kroz koje sve procese moraju proći UFC-ovi borci i borkinje elitna MMA promocija objasnila je kroz video koji je objavila na svom zvaničnom YouTube kanalu.

Ovaj UFC-ov Embedded serijal počeo je nešto kasnije nego inače, ali iz vrlo jasnog razloga. Ovaj put UFC sebi nije mogao priuštiti putovanje i posjete borcima kod njihovih kuća nego su iste krenuli snimati tek nakon što su oni pristigli u Las Vegas, gdje će ovog vikenda nastupiti na UFC 250 priredbi. Kamere su popratile sudionike glavne tri borbe.

Čast otvoriti serijal dobio je Aljamain Sterling, koji je već u subotu trenirao u dvorani UFC-ovog instituta, a nakon njega vidimo Codyja Garbandta pri dolasku na popriličnu praznu zračnu luku. On je dobio najviše prostora u ovoj epizodi, budući da je popraćen i u treningu.

Kamere su već na aerodromu dočekale i Amandu Nunes, dok je druga polovina epizode posvećena događanjima u hotelu s borcima. Tamo vidimo preostale glavne zvijezde, ali i dio protokola savezne države Nevade kojih se svi moraju pridržavati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.