navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Stare slike na FB

Pogledajte kako su prije 30-ak godina izgledali Dino Merlin, Sejo Bukva, Nedim Babović..

Posljednjih dana na Facebooku je aktuelan "izazov" u kojem korisnici objavljuju fotografije iz lične arhive stare više od 20 godina.

Objavljeno: 25.03.2020. u 06:50
get url
text

Ideja je da se prisjetimo kako smo izgledali u mlađim godinama, ali i da oni koji nas tada nisu poznavali to vide. I brojne poznate ličnosti iz naše zemlje su se priključile izazovu i tako na svojim profilima dijele fotografije iz sehare i iz različitih perioda svog života.

Nedim Babović, jedan od osnivača "Bombaj štampe", tako je objavio sliku iz 1988. godine kada je nosio dugu kosu, dok je bivši košarkaš Sejo Bukva objavio staru sliku sa novogodišnje proslave iz sarajevskog hotela Bristol na kojoj su i muzička zvijezda Dino Merlin i Duško Kuliš.

Nedim Babović je postavio sliku iz 1988. godine

Kemal Hasić, odlični pjevač narodne muzike, svojevremeno se bavio borilačkim sportovima. On je kao tinejdžer bio uspješan karatista i prvi kapiten karate reprezentacije BiH i na svom profilu na Facebooku postavio je sliku sa jednog od takmičenja na kojoj je i rahmetli general Mehmed Alagić.

Kemo Hasić (prvi lijevo) do rahmetli generala Mehmeda Alagića

Daniela Vinš-Bronson, koja je 2003., sa svojih 17 godina, ponijela titulu Miss Bosne i Hercegovine, objavila je nekoliko slika iz djetinjstva, a na jednoj od njih svira klavir.

Daniela Vinš-Bronson svira klavir