Ugostio ih Kolašinac

Pogledajte kako izgleda snaha Dine Merlina

Objavljeno: 26.08.2019. u 20:15 Autor: D. Z.

Prije nekoliko dana na društvenim mežama se pojavila slika Hamze i Dženete, koji su gledali veliki nogometni derbi između Liverpoola i Arsenala. U njihovom društvu bio je poznati bh. režiser Haris Dubica

O privatnom životu Dine Merlina zna se vrlo malo. Samo u rijetkim prilikama naša muzička zvijezda govori o supruzi Ameli, kćerci Naidi (33) i sinu Hamzi (27).

U septembru prošle godine Hamza je stao pred matičara, a njegova izabranica je Dženeta Tabaković Dervišhalidović. Hamza se školovao u Berlinu, studirao je menadžment i političke nauke u Istanbulu, a u posljednje vrijeme on živi u Londonu, gdje se dodatno profesionalno usavršava.

Prije nekoliko dana na društvenim mežama se pojavila slika Hamze i Dženete, koji su gledali veliki nogometni derbi između Liverpoola i Arsenala. U njihovom društvu bio je poznati bh. režiser Haris Dubica, koji je već niz godina zadužen za spotove Dine Merlina. Kako Faktor saznaje, mladi bračni par i Dubica bili su gosti našeg nogometnog reprezntativca Seada Kolašinca. Na njihovu žalost, Liverpool je pobijedio rezultatom 3-1.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije