open-navfaktor-logo
search
Tragedija u Srbiji
Poginuo doktor KMF Novi Pazar koji se nedavno našao na udaru huligana
Poznati novopazarski doktor Denis B., koji je bio član stručnog štaba KMF Novi Pazar i učesnik tuče koja se prije mjesec dana desila na utakmici sa FON-om u borbi za titulu prvaka Srbije, poginuo je jutros na auto-putu "Miloš Veliki", javili su srbijanski mediji.
05.07.2021. u 20:22
get url
text

Denis B. je doktor ekipe Novog Pazara dobio je udarac šakom u glavu od strane jednog navijača na pomenutom meču, a upravo zbog tog udarca je putovao u Beograd na kontrolu.

VEZANI TEKST - Skandal u Srbiji: Huliganizam u futsal finalu Srbije, nokautiran klupski ljekar

Iz MUP-a tada saopćeno da je doktor Novog Pazara zadobio teške tjelesne povrede, zbog čega je nešto kasnije uhapšen jedan navijač.

Inače, doktor Pazarace je automobilom "audi Q5" u kome je bio sa suprugom i troje djece, pod još nerazjašnjenim okolnostima sletio sa puta, te se prevrnuo više puta i zaustavio u kanalu iza zaštitne ograde, prenosi Telegraf.rs.

Kako prenosi isti izvor, klupski doktor futsalera Novog Pazara preminuo je na putu od mjesta nesreće najverovatnije ka Urgentnom centru u Beogradu, dok su njegova supruga i troje djece zbrinuti u bolnicu u Valjevu i nisu u životnoj opasnosti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.