open-navfaktor-logo
search
Nesreća u Šibeniku
Pod dejstvom alkohola i droga autom udario dvije maloljetnice, u teškom su stanju
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kod Šibenika, na hrvatskom Jadranu, teške povrede opasne po život zadobile su dvije maloljetnice, objavila je tamošnja policija.
28.05.2022. u 12:53
get url
text
Saobraćajna nesreća u Šibeniku

Nesreća se desila oko 22.15 sati u Brodarici kod Šibenika na cesti D-8.

Policija navodi da je do saobraćajne nesreće došlo tako da je 51-godišnjak, upravljajući vlastitim automobilom "renault" šibenskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola (manja koncentracija) i opojnih droga, približavajući se pješačkom prijelazu nije prilagodio brzinu kretanja tako da na siguran način može propustiti pješake, te je tom prilikom naletio na dvije maloljetne ženske osobe.

Zbog povreda koje su zadobile, a nakon pružene prve pomoći u Općoj bolnici Šibenik, djevojke su prebačene na liječenje u Klinički bolnički centar Firule u Splitu, prenosi Index.hr.

Protiv vozača će, zbog izazivanja saobraćajne nesreće, biti podnesena krivična prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Portal ŠibenikIn navodi da su, prema informacijama iz šibenske bolnice, povrijeđene djevojke u teškom stanju, te da imaju višestruke prijelome, između ostalog, zdjelice, kičme i lopatice.

Prema svjedočenju očevidaca do kojih je došao ŠibenikIn, vozač je pokušao pobjeći s mjesta nesreće, ali su ga ostali vozači, koji su se tu zatekli, uspjeli zaustaviti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.