open-navfaktor-logo
search
Srbija
"Počeli su da im crtaju": Mladi lavovi Vučićevog SNS-a moraju sa "đonovima" na državnu televiziju
Na društvenim mrežama u Srbiji nedavno su se pojavile instrukcije koje su navodno namijenjene polaznicima Akademije za mlade lidere Srpske napredne stranke.
28.01.2022. u 10:41
get url
text

Naime, u tabeli koju su korisnici mreža objavili, akademcima SNS-a se savjetuje, između ostalog, da ističu "konstantno zalaganje našeg predsjednika" i "nadljudski napor naše vlade".

U tabeli, koja, kako autor tvrdi, služi kao podsjetnik akademcima SNS-a da bi lakše poentirali na kraju monologa, ponuđene su različite opcije. Tako je, naprimjer, navedeno da je dobro poentirati sa podatkom kako je "Srbija danas lider u regionu po stranim investicijama", da je "naša zemlja primjer za cijelu Evropu i region", da vlast SNS-a ima "višedecenijsko iskustvo u borbi sa organizovanim kriminalom".

Autori sugerišu mladim lavovima SNS-a da u svakoj prilici ističu i kako je "zemlja stabilnija nego ikad", "sistem stabilniji nego ikad" i da je "budžet Srbije najveći do sada".

Uz pomenutu, afirmativnu priču, lako se može pretpostaviti da akademci srbijanske vladajuće partije imaju i tabelu sa upustvima kako da pominju bivšu vlast, predsjednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsjednicu SSP-a Mariniku Tepić.

Upravo je Tepić objavila video kompilaciju svih gostovanja mladih napređačkih lavova u debatnoj emisiji "Reč na reč" tokom kojih su pominjali predstavnike opozicije i bivšu vlast, piše Nova.rs

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.