Milićević je uhapšen, a za Crnogorcem se se još traga i raspisana je potjernica.

Njih dvojica su uspjeli pobjeći policiji na putu Gacko - Foča, jer su, nakon što su ugledali policajce, okrenuli automobil folksvagen pasat nazad prema Gacku i ostavili ga u selu Miholjače.

Kada je policija stigla do Miholjača, vozač i suvozač su već bili u bjekstvu, pa je policija pronašla napušten automobil, u kojem su pretresom pronašli 73 celofanska pakovanja droge.

- S obzirom na operativna saznanja da se automobil koristi za prevoz droge, policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge PU Trebinje su izvršili pretres, prilikom čega su pronađena 73 celofanska pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, a koja su bila upakovana u tri vreće - dvije jutane i jednu platnenu - saopćeno je kratko u Policijskoj upravi Trebinje.

Daljim rasvjetljavanjem događaja policijski službenici su stekli osnov sumnje da su počinioci krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga M. M. iz Zvornika i V. Č., državljanin Republike Crne Gore, protiv kojih će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nakon kompletiranja predmeta.

Operativnim saznanjima policija je došla do Milićevića, kojeg je lišila slobode, a za Crnogorcem je raspisana potjernica.

Nezavisne nezvanično saznaju da droga još nije izvagana, ali se pretpostavlja da je u pitanju oko 60 kilograma marihuane, jer je svako pakovanje teško nešto manje od jednog kilograma.