open-navfaktor-logo
search
Uvijek u modi
Pletene haljine, spas za hladne jesenje i zimske dane
Francoise Hardy, Charlotte Rampling i Jane Birkin još 1970-ih su nosile kratke pletene haljine i tako im osigurale mjesto među vječno elegantnim modnim komadima koji su jednako popularni i u 2019. godini
03.11.2019. u 18:49
get url
text
Ilustracija

Francuskinje, žene čijem se stilu divi cijeli svijet, zimi preferiraju pletene haljine. Ali, odoljeti im ne mogu ni brojne slavne dame. Francoise Hardy, Charlotte Rampling i Jane Birkin još 1970-ih su nosile kratke pletene haljine i tako im osigurale mjesto među vječno elegantnim modnim komadima koji su jednako popularni i u 2019. godini.

Pletene haljine redovno imaju svoje mjesto i u kolekcijama poznatih modnih kuća, a u svojoj ponudi imaju ih i trgovine. Još jedna njihova prednost je činjenica da pristaju ženama svih figura tako da svako može pronaći model za sebe.

Što se tiče dužina i krojeva - sve prolazi. Nećete pogriješiti odaberete li kratku, midi ili dugu pletenu haljinu. Svaka od njih izgleda odlično. Velika prednost pletenih haljina su njihova udobnost i toplina, kao i činjenica da ih je vrlo lako kombinirati. Pletene haljine mogu biti dio dnevnih, ali i večernjih kombinacija, a ako u vašem ormaru imate pletenu haljinu onda već sigurno znate da vam omogućuje brzo spremanje za izlazak.

Pletene haljine možete kombinirati uz gležnjače, visoke čizme, tene...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.