open-navfaktor-logo
search
Kritika opozicije
"Plenković i Milanović kao razmaženi tinejdžeri"
Dio opozicije u Hrvatskom saboru osudio je u srijedu ponašanje državnog vrha, odnosno predsjednika Republike Hrtvatske i Vlade u aktuelnoj krizom i ratom prožetoj situaciji, a iz Domovinskog pokreta (DP) poručili su da se "dvojica glavnih političkih figura ponašaju kao razmaženi tinejdžeri".
16.03.2022. u 11:35
get url
text

- U tim okolnostima lideri pokažu vodstvo ili ne, a kod nas imamo obično nadmetanje dvojice glavnih političkih figura, oni se ponašaju kao razmaženi tinejdžeri - ustvrdio je Stephen Nikola Bartulica (DP) u saborskom govoru na slobodnu temu.

Miro Bulj (Most) upozorio je da nacionalna sigurnost u Hrvatskoj u nepogodama ne funkcionira i to "od onih koji bi trebali upravljati njome".

Sukobljavanja na razini predsjednika države, Vlade i ministra odbrane pada na teret "najsvetijeg", Hrvatske vojske, naglasio je Bulj, zabrinut situacijom koju je proizveo nedavni pad drona na Zagreb.

- Nisu dovoljna samo dva Rafalea da prolete i da na konferenciji  za medije premijer PR-ovski "prstom pači" u nebo, u avione koji nisu hrvatski - istaknuo je i poručio da je nesnalaženje u ovakvim situacijama dovelo do nepovjerenja  ljudi u nacionalnu i domovinsku sigurnost, prenosi Hina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.