open-navfaktor-logo
search
Fudbaleri Juventusa
Pjanić se prije devet dana vratio u Torino, Ronaldo neće žuriti s povratkom?
S početkom pandemije koronavirusa Cristiano Ronaldo je napustio Italiju i Torino, a od tada se napadač Juventusa nalazi na rodnoj Madeiri.
28.04.2020. u 18:49
get url
text

Iako je portugalskom fudbaleru vjerovatno već pomalo dosadio život u rodnom kraju, što se može zaključiti po tome što je nedavno napustio svoju sedmerospratnu zgradu i iznajmio vilu u mirnijem dijelu otoka, čini se da Portugalac još ne razmišlja o povratku u Italiju.

Iako je portugalski list Record objavio kako je CR7 spreman na skorašnji povratak u Italiju, katalonski Sport tvrdi kako se to neće dogoditi.

- Realnost je takva da će Ronaldo ostati u svojoj zemlji i neće žuriti s povratkom. Nagađalo se da bi Cristiano mogao putovati od 4. maja pa nadalje, ali on je već dao do znanja da se ne misli vratiti sve dok ne budu postojali maksimalni mogući sigurnosni uvjeti - navodi Sport.

Na Apeninima se vode brojne polemike oko toga kada bi se moglo nastaviti takmičenje u Serie A, a početak trenažnog procesa je odgođen nakon što Ministarstvo zdravlja Italije nije odobrilo protokole Fudbalskog saveza Italije.

Za razliku od Cristiana Ronaldo, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Stare dame već se vratio u Torinu, gdje samostalno trenira u izolaciji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.