open-navfaktor-logo
search
Problem s aduktorom
Pjanić prošao medicinske preglede u Juventusu, novi zakazani za utorak
Zbog istog problema Pjanić je nedavno morao napustiti teren u meču protiv Leccea, a za sada će bh. reprezentativcu biti dovoljno da miruje.+
17.11.2019. u 19:13
get url
text
Trening fudbalske reprezentacije BiH

Zbog povrede u pretposljednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Italije, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić zamijenjen je u 77. minuti susreta.

Pjanić je zbog ove povrede otpao i iz rostera Zmajeva za sutrašnju utakmicu sa Lihtenštajnom.

Nakon susreta sa Azzurri Pjanić je u kratko izjavi za Rai Sport kazao kako već neko vrijeme ima problema s ovom povredom, ali da se nada da nije ništa ozbiljno.

Prognoze veznjaka Juventusa obistinile su se danas nakon što je prošao medicinski pregled u J-Medical centru, a iz redova aktuelnog prvaka Juventusa potvrdili su kako nema nikakvog oštećenja mišića iako se govorilo o povredi aduktora.

Zbog istog problema Pjanić je nedavno morao napustiti teren u meču protiv Leccea, a za sada će bh. reprezentativcu biti dovoljno da miruje.

Mediji u Italiji vjeruju da će već u narednom meču Serie A, a Pjanićevo stanje će u utorak ponovo procijeniti medicinski tim prvaka Italije nakon čega će se znati hoće li i koliku će minutažu imati u duelu protiv Atalante narednog vikenda.

Zmaj je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 15 nastupa za Staru damu u svim takmičenjima, a postigao je tri gola.The Bosnian has played in 15 games in all competitions for the Bianconeri this season, scoring three times.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.