navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zmaj zna uživati

Pjanić obavio "transfer": S jedne atraktivne lokacije odmor nastavio na drugoj

Činjenica da bi već poslije godinu dana u Barcelonu mogao napustiti redove španskog velikana, izgleda da pretjerano ne brine reprezentativca Bosne i Hercegovine Miralema Pjanića.

Objavljeno: 02.07.2021. u 17:42
get url
text

Katalonski Sport je u četvrtak objavio kako Zmaj sa spakovanim koferima može čekati rasplet situacije na Nou Campu, a za njega su zainteresovani Juventus, Milan i Inter, navodi isti izvor, koji spominje i Tottenham, među timovima kojima bi bh. fudbaler mogao nastaviti karijeru.

VEZANI TEKST - Miralem Pjanić i Zlatan Ibrahimović družili se na Ibizi

I dok mu poznati španski list "bira" potencijalne klubove za nastavak karijere, 31-godišnji veznjak destinacije za odmor bira sam.

Nakon što je odmarao na Ibizi, Pjanić odmor nastavlja u Grčkoj. Ako je suditi prema objavama na Instagramu reprezentativac naše zemlje će u narednim danima uživati u grčkom otoku Mykonos, a  društvo će mu praviti nekadašnji saigrač iz Rome Marco Boriello, koji je karijeru okončao upravu u redovima Ibize 2019. godine.

I dok je Pjanić na svom Instagram profilu otkrio da je u toku "transfer" s jedne atraktivne destinacijem za odmor na drugu, te da je u društvu Boriella, zvukovima Sirtakija najavio je da je Grčka nova lokacija za nastavak odmora. Sve je potvrdio Boriello na objavama na svom Instagram profilu.