open-navfaktor-logo
search
Novi problemi
Pjanić nije u konkurenciji za Villarreal, Barca objasnila zašto
U pobjedi Barcelone nad Getafeom (5:2) fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić nije odigrao ni minute, a kako su španski mediji objavili iskusni veznjak danas je trenirao odvojeno od ostatka tima zbog problema s povredom.
24.04.2021. u 14:18
get url
text

VEZANI TEKST - Solskjaer rekao rukovodstvu Uniteda da mu ovog ljeta kupe Pjanića?

Pred prvenstvenu utakmicu protiv Villarreala Pjanić je trenira samostalno, objavio je danas Mundo Deportivo, a nešto kasnije i potvrdio i španski velikan.

Iz Barcelone su objavili listu fudbalera koji će konkurisati za sutrašnji susret protiv Žute podmornice, a na spisku nije bilo Zmaja.

Potom je klub sa Nou Campa pojasnio kako Pjanić neće biti u konkurenciji zbog problema sa desnim koljenom, te su dodali da će njegov oporavak odrediti i njegov povratak u tim. Osim Pjanića za ovaj susret neće konkurisati golman Neto Murata, kao i Ousmane Dembele.

Ono što vrijedi naglasiti jeste da je posljednje minute u prvenstvu Pjanić odigrao još prije tačno dva mjeseca, i to u duelu protiv Elchea, a od tog susreta do danas upisao je tek 12 minuta, i to u revanš-meču osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.