open-navfaktor-logo
search
Reprezentativac BiH
Pjanić nakon eliminacije iz Lige prvaka govorio o svom statusu u Barceloni
Fudbaleri Barcelone oprostili su se od Evrope nakon što su u revanšu-susretu osmine finala odigrali 1:1 sa PSG-om, koji je bio bolji sa ukupnih 5:2
11.03.2021. u 17:36
get url
text

VEZANI TEKST - Miralem Pjanić među najlošijim u remiju Barcelone na Parku prinčeva

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić priliku je dobio u finipu utakmice, tačnije u 79. minuti kada je zamijenio Sergija Busquetsa.

- Ovaj dvomeč smo izgubili u prvoj utakmici. Vjerovali smo i dalje u prolazak, pripremili smo se da ih napadnemo visoko i brzo stignemo do gola. To smo uspjeli, ali imali smo i mnogo neiskorištenih šansi zbog čega smo razočarani. U prvoj utakmici smo napravili i neke greške koje se skupo plaćaju u Ligi prvaka - rekao je Pjanić u izjavi za Sky Sport.

Iskusni bh. veznjak osvrnuo se i na svoj status u sastavu katalonskog tima, koji baš i nije sjajan, pogotovo ako pitate ljubitelje fudbala u našoj zemlji.

- Stvari će se riješiti malo-pomalo. Treniram svaki dan, a izbore trenera treba poštovati. Ja sam fokusiran na to da dobro završim sezonu i da stignemo do naslova. Ovo je nešto novo za mene i treba mi vremena za prilagodbu. No, postajem sve više i više dio grupe, iako samo na terenu mogu i moram učiniti ono što je najbolje - zaključio je Pjanić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.