open-navfaktor-logo
search
Snimile ga kamere
Petogodišnji "vozač" zaustavljen na autoputu: Policiji otkrio gdje je pošao
Policajac koji je u ponedjeljak na autoputu u državi Utah zaustavio jedan automobil nemalo se iznenadio kad je shvatio da je na mjestu vozača jedan petogodišnjak.
06.05.2020. u 09:48
get url
text

Primjetivši vozilo koje se vrlo sporo kretalo lijevim trakom autoputa Interstate 15, policajac je uključio sirenu, a vozač se disciplinirano prestrojio u trak za zaustavljanje.

Razgovor "vozača" i policajca snimljen na videozapisu nadzorne kamere koji je objavila policija, na YouTubeu je pregledan gotovo 760.000 puta.

- Imaš pet godina? - kaže policajac.

Potom je dječaka upitao gdje je naučio voziti i zapisao ostale pojedinosti.

Petogodišnjak, koji je ostao anoniman jer je maloljetnik, odgovorio mu je da se odvezao od kuće u automobilu svojih roditelja nakon što se posvađao s majkom. Policajcu je kazao da ga je razljutilo to što mu je rekla da mu ne želi kupiti Lamborghini.

- Nakon svađe odlučio je sjesti u automobil i krenuti u Kaliforniju kako bi ondje sam kupio Lamborgini. Vjerojatno bi mu za kupnju nedostajalo novca jer je u novčaniku imao samo 3 dolara - tvitala je policija, ne želeći odgovoriti na dodatna pitanja o ljutitom dječačiću.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.