Naime, snovi o "lamborghiniju" dječaku su se ostvarili, istine ne baš onako kako je on to zamišljao - da sebi kupi taj automobil.

Kako prenosi ABC 3340 News, porodica je dobila nekoliko ponuda od lokalnih vlasnika "lamborghinija" koji su čuli za priču o dječaku i ponudili da njihov petogodišnji sin sjedne i iskusi vožnju u jednom od superautomobila italijanske marke.Porodica je prihvatila jednu od tih ponuda i mališan se provozao u mat crnom "lamborghiniju huracan" u vlasništvu lokalnog momka Jeremyja Nevesa.

 

- Sada razumijem zašto tako malo djece kad odraste nastavi slijediti svoje snove - napisao je Neves u postu na Facebooku.

U postu je objasnio i zašto se odlučio na taj potez ne obazirući se i na loše komentare njegove ponude kao "nagrađivanja lošeg ponašanja" te je napisao da je i sam roditelj i dodao kako je osjetio da bi se trebao uključiti u ovu priču u smislu edukacije te ohrabrivanju mališana da nastavi slijediti svoje snove kako bi mu život bio lijep, ali na ispravan način, a ne kao ohrabrenje na loše izbore.