open-navfaktor-logo
search
Manikura kod kuće
Pet načina da sami uljepšate svoje nokte
Svaka žena voli imati lijepe i dotjerane nokte na koje će biti ponosna, a budući da sada niste u mogućnosti otići kod kozmetičara, pravi je trenutak da se posvetite sebi i izoštrite vještine lakiranja.
28.03.2020. u 07:56
get url
text

Decentna, ali i upečatljiva manikura ne zahtijeva puno truda, potrebno vam je samo malo vježbe.

U moru primiejar, predlažemo pet elegantnih manikura sa wow-faktorom koje će vam se sigurno svidjeti i koje možete bez problema uraditi sami u svome domu.

Cvjetna manikura

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 in 1 day? This is what happens during #socialdistancing ring by @doublemossjewelry #handpainted #daisy #negativespacenails #nailart

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Pozovite proljeće u svoj dom i ukrasite nokte elegantnim cvjetnim uzorkom. Pustite mašti na volju i poigrajte se različitim cvjetićima i bojama. Nokti će izgledati zanosno.

Francuska manikura na drugačiji način

 

Francuska manikura pravi je beauty klasik koji nikada ne izlazi iz mode, ali klasika ponekad može postati pomalo dosadna. Tradicionalnu bijelu boju zamijenite nekom drugom nijansom poput zlatne ili neke druge i uživajte u novoj chic manikuri.

Ombre manikura

 

Sve što vam za ovu manikuru treba je nekolio lakova različitih nijansi iste boje poput ružičaste. Nalakirajte nokte počevši sa najsvijetlijom bojom, pa sve do one najtamnije. Brzo, jednostavno, ali i efektno.

Šljokice

 

Šljokica nikada nije dosta, kako u modi tako i u beauty svijetu. Oživite svoju manikuru i dajte joj poseban sjaj uz vaš omiljeni lak sa šljokicama. Sigurno nećete pogriješiti.

Animal print

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s your favorite animal print? - Products used: All @opi Base: “Baby Take A Vow” Nude: “Going My Way Or Norway?” Black: “Onyx” Top coat: Seche Vive @sechenails

A post shared by Gianna Campisi (@nailstorming) on

Animal print izuzetno je popularan među svim trendsetericama, pa zašto ga ne biste nosili i na noktima. Sve što vam je za ovu manikuru potrebno je malo preciznosti i strpljenja, a rezultat će vas iznenaditi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.