open-navfaktor-logo
search
Potvrdili s Marakane
Pet fudbalera Zvezde zaraženi koronavirusom, jedan bio na šampionskoj proslavi
Pet fudbalera Crvene zvezde pozitivno je na koronavirus, saopćeno je iz redova novog-starog šampiona Srbije.
22.06.2020. u 10:43
get url
text

- Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavijesti javnost da je u saradnji sa Zavodom za biocide i medicinsku tehnologiju obavio testiranje igrača na koronavirus i da su nakon toga Marko Gobeljić, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konatar i Branko Jovičić danas dobili pozitivan nalaz - saopćio je bivši prvak Evrope.

Pomenuti igrači se osećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba. Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč posljednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan.

- Stanje igrača se pažljivo prati, a bit će obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu - poručili su iz kluba.

Podsetimo, od petorice fudbalera koji su pozitivni na COVID-19, Branko Jovičić je prisustvovao šampionskoj proslavi organizovanoj u subotu na Marakani.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.