open-navfaktor-logo
search
Kvalifikacije za SP
Peh za Zmajeve: Crnogorcima za odlučujući meč sa Češkom stiže euroligaško pojačanje
Kolo prije kraja plasman na Svjetsko prvenstvo iz kvalifikacione grupe K izborili su košarkaške reprezentacije Litvanije i Francuske, dok će u posljednjem kolu pasti odluka o trećem putniku, a to će biti ili naša reprezentacija ili Crna Gora.
24.02.2023. u 16:05
get url
text

Za plasman dalje sada Zmajevima treba pobjeda i na gostovanju Mađarskoj za dva dana, ali i da Crna Gora izgubi od Češke u Morači u isto vrijeme.

Bh. košarkašima će dodatni problem predstavljati to što će se u reprezentaciju Crne Gore za duel sa Česima vraća njen ponajbolji igrač Nikola Ivanović.

Košarkaš Crvene zvezde se našao na spisku selektora Radovića, međutim zbog obaveza u Euroligi (večeras igra duel protiv Albe) nije nastupio u sinoćnjem meču protiv Zmajeva.

Iako je do posljednjih trenutaka bilo nagovještaja da će igrati u Mejdanu, Ivanović je (na sreću naše reprezentacije) propustio sinoćnji duel.

Selektor Crnogorca Boško Radović je potvrdio da će Crnogorci u odlučujućem meču za historijski plasman na Mundobasket biti pojačani za ovog euroligaškog igrača.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.