open-navfaktor-logo
search
OBN TV
Paramparčad: Prošnja nakon koje slijede velika tragedija i suze!
Dilara i Harun, Džansu i Deniz i oni koji im stoje na putu dat će sasvim drugu dimenziju novoj sezoni
30.10.2018. u 12:13
get url
text

Serija Paramparčad od sinoć je ušla u potpuno novu fazu. Ova će sezona biti prepuna prevrata i tragičnih događaja, te će se definitivno potvrditi ono što turska javnost odavno zna – ovo je najbolji scenarij za neku sapunicu ikada napisan u Turskoj.

Sinoćnji idilični prizori prošnje Gulseren oduzeli su publici dah. Reditelji su uložili krajnje napore da prikažu jesen u cijeloj njenoj ljepoti i u tome su uspjeli. Ono što je još bitnije, ovaj romantični događaj promijenit će tok radnje same serije. Kada ostali akteri priče saznaju za ovu prošnju u njih će naprosto ući neki vrag. Napetost će voditi ka svađama, a svađe ka tragičnim ishodima i smrti. Pored ljubavi gulseren i Džihana, razvit će se i druge romantične priče.

Dilara i Harun, Džansu i Deniz i oni koji im stoje na putu dat će sasvim drugu dimenziju novoj sezoni. Neće proći epizoda a da ne bude šokantnog preokreta i novog zapleta. Nije ni čudo da su ulice u nekim gradovima Turske bile prazne kad se emitirala ova serija. Već sredinom sezone gledatelje očekuje i odlazak jedne od glavnih glumica što je pokrenulo lavinu priča, a scenarij je morao biti skroz izmijenjen. Serija je preživjela sve to, zadržala gledatelje i doživjela još jednu sezonu. To je pokazalo koliko je priča stabilna. a glumci savršeno odabrani.

Seriju "Paramparčad" gledajte u programu TV OBN svakim radnim danom iza Elif u 20.55 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.