Ponedjeljak, 08.08.2022.
Reprezentativke Španije u odbojci

Panonska jezera u Tuzli: Na kupanje došle reprezentativke Španije u odbojci

Na Panonskim jezerima u Tuzli kupanje je već počelo, jer su već stvoreni uvjeti za početak ljetne sezone, koja zvanično počinje 1. juna.

Temperatura zraka koja je zabilježena danas u 13.00 sati u Tuzli je 28 stepeni, temperatura vode u sva tri jezera je 26,5 stepeni Celzijusa, a salinitet vode je 35 grama soli u litri vode.

Kako je na Pononici danas u provjerile odbojkašice seniorske reprezentacije Španije, koje sutra igraju utakmicu protiv Bosne i Hercegovine u tuzlanskom Mejdanu.

Zvanični početak ljetne sezone 2022. na Panonici je u srijedu, kada počinje i zvanični komercijalni rad prema novom cjenovniku. Redovne ulaznice za Panonska jezera u Tuzli ove godine tokom vikenda koštat će osam KM, što je u odnosu na prošlu godinu povećanje u iznosu od dvije marke. Poskupjet će i ulaznice za radne dane sa pet na šest KM.

Neke cijene se nisu mijenjale, pa tako ulaznice za penzionere, ratne vojne invalide, porodice šehida i poginulih boraca te civilne invalide preko 60 posto, iznose četiri KM radnim danima te marku više tokom vikenda, a isto toliko plaćaju i đaci. Djeca starosti od dvije do sedam godina ulaznicu plaćaju tri KM i tu također nije bilo promjena.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh