open-navfaktor-logo
search
45 minuta užasa
Pakao na letu iznad Hrvatske: Sijevalo je, a onda je avion počeo da propada...
 Još u polasku je let kasnio, ali kad smo uzletjeli, sve je bilo normalno. Kad smo došli pred Split, počela je avantura
21.11.2019. u 07:45
get url
text
get url
text

Područje Kaštela zahvatilo je snažno nevrijeme s grmljavinom zbog čega dva aviona iz Zagreba nisu mogli da slete na aerodrom u Resniku.

Jedan je trebalo da sleti u 15.50, a drugi u 16.14 sati, ali produžili su prema jugu. Jedan je avion zatim sletio u Dubrovnik, a drugi je prvo produžio prema jugu, a zatim se neko vrijeme okretao iznad Brača i Hvara, ali ponovo se uputio prema splitskom aerodromu, kako bi pokušao da sleti.

Naposlijetku je sletio, a jedna od putnica iz tog aviona ispričala je kako je izgledalo 45 minuta kruženja u avionu oko Splita u velikoj oluji, prenosi zagrebački Jutarnji list.

 -Još u polasku je let kasnio, ali kad smo uzletjeli, sve je bilo normalno. Kad smo došli pred Split, počela je avantura. Taman je oluja bila nad aerodromom. Nismo bili u samoj oluji, ali sve se jako treslo i to je trajalo na mahove više od pola sata... Pa osjećaj propadanja, kao da se vozimo u vozu smrti. Bilo je strašno! Baš nikome oko mene nije bilo svejedno. Odrasli muškarci su se grčili oko mene - ispričala je ta putnica.

Nakon haosa i pretrpljenog straha, avion je uspeo da sleti, a pilot je dobio glasan aplauz.

- Grozno iskustvo. Mislili smo da ćemo se srušiti - dodala je putnica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.