navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Njena pravila

Ovo su tajne mladalačke kože Charlize Theron

Kad god se Charlize Theron pojavi na crvenom tepihu, mnogi ne mogu odvojiti pogled od nje.

Objavljeno: 12.03.2020. u 22:38
get url
text

Pored nevjerovatnih odjevnih kombinacija, koje ističu njenu savršenu figuru, glumica se može pohvaliti i mladalačkim izgledom kože.

Tajne njenog sjajnog izgleda, zapravo i nisu toliko tajnovite, nego se sve baziraju na jednostavnoj i svakodnevnoj njezi.

Ovo su njena pravila:

SPF faktor tokom cijele godine

Bez obzira da li je ljeto ili zima, Charlize uvijek na licu ima zaštitni faktor. Upotrebom SPF faktora imat ćete zdravu i mladoliku kožu, čak i u zrelim godinama.

Duboka hidratacija

U slučaju da imate suhu kožu, nažalost, mnogo je veća vjerovatnoća da vam se pojave bore. Zato biste svakodnevno, poput Charlize, trebali hidrirati kožu svog lica.

Noćna njega

Ako nemate vremena za jutarnju rutinu, koja bi podrazumijevala i njegu kože, onda joj se obavezno dodatno posvetite pred spavanje, makar tako Charlize čini.

Zdrava hrana i dosta vode

Mi smo ono što jedemo – ova parola se prije svega odnosi na izgled kože. Postarajte se da vam prehrana, prije svega bude redovna i uravnotežena, i da pored toga pijete najmanje tri litra vode dnevno.

Redovne posjete kozmetičara

Charlize još od svoje dvadesete godine ide redovno kod kozmetičara. U slučaju da sebi i ne možete priuštiti svakodnevne tretmane, probajte da odete makar jednom sedmično ili mjesečno.