open-navfaktor-logo
search
Kažu zvijezde
Ovo su najbolji doživotni partneri za svaki znak
Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i sretnu vezu, a slično je i kod Bika. Ali, ima onih kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumijevanja i strasti.  
06.12.2021. u 20:21
get url
text
Zagrljeni
Zagrljeni

Ovan
Ovaj znak ima tri potencijalno savršena partnera za dugu i sretnu vezu, a to su Škorpija, Strijelac i Vodolija. Sa Škorpijom ga spaja strast i iskrenost, uzajamna ljubav i poštovanje. I Ovan i Škorpija zaziru od tajni i međusobnog skrivanja svega i svačega. Ljubav sa Strijelcem je kao magnet, jer ova dva vatrena znaka jednostavno se toliko privlače da sebi ne mogu odoljeti. Vodolija ipak glasi kao najsavršeniji izbor za jednog Ovna.

Bik
Bik se odlično slaže sa Bikom. To je ugodna veza prepuna ljubavi sa dobrim temeljima da potraje jako dugo, možda čak i cijeli život. I sa Djevicom imaju puno toga zajedničkog. Oboje su zemljani znakovi pa se jako dobro razumiju, cijene iste stvari i vrline.
Tu je i Jarac s kojim Bik može osjetiti veliku ljubav, poštovanje, razumijevanje i divljenje.

Blizanci
Blizanci odlično pašu s Vodolijom. Oboje su vazdušni znakovi, a njihova veza je pomalo magična. U stanju su ići istim životnim putem bez obzira gdje će taj put završiti. I veza sa Ribama bi mogla potrajati, jer su intelektualno jako kompatibilni. Ali, u ovom je slučaju potrebna spremnost obje strane na kompromis kako vi potrajali.

Rak
Za Raka je savršeni izbor neko rođen u znaku Ribe. Radi se o vodenim znakovima čija veza može biti lijepa, prirodna i duhovna. Moguće je čak i da se susretnu kao srodne duše i ostanu zajedno cijeli život.

Lav
Lav i Vaga su vrlo dinamičan par koji privlači pažnju gdje god se pojavi, a to je ono što pripadnici ovih znakova vole. Jednom kad se spoje, brinu jedno o drugome i imaju odlične predispozicije za dugu i sretnu vezu.

Djevica
Djevica se odlično slaže s Jarcem, a neki tu kombinaciju nazivaju - nebeskom. Oba znaka su vrlo čvrstog karaktera, realna, marljiva i brižna. Veza Djevice i Jarca može potrajati do kraja života.

Vaga
Vaga se fantastično slaže s drugom Vagom, jer je to znak koji živi u oblacima. U ovakvoj vezi oba partnera su zaljubljena jedno u drugog, ali i u sam pojam ljubavi i svega vezanog za nju.

Škorpija
Veza Škorpije i Ribe je prepuna privlačnosti, ljubavi, strasti i romantike. Ako oba znaka jednako brižno njeguju tu vezu, zasigurno će trajati jako dugo.

Strijelac
Strijelac se savršeno nadopunjava s Ovnom. To su vatreni znakovi prepuni energije i strasti, a jednom kad se sretnu, snažna privlačnost ih vuče jedno drugome, i to je jače od njih.

Jarac
Ljubav Jarca i Bika ima dobre predispozicije za dugu i sretni vezu. Oboje cijene iskrenu ljubav, međusobno poštovanje i razumijevanje. Porodični su ljudi kojima je cilj stvoriti nešto u životu.

Vodolija
Kad se Vodolija spoji s Ovnom, možete biti sigurni da u toj vezi neće vladati dosada. Oni se odlično nadopunjavaju, vole aktivan život, prirodu, druženja...

Ribe
Kao što smo spomenuli u slučaju Raka, Riba i Rak su savršen spoj. Njihova veza je mirna, prirodna, ugodna i produhovljena. Vrlo lako mogu trajati cijeli život i uživati u društvu jedno drugoga do zadnjeg trena, prenosi

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.