open-navfaktor-logo
search
Zatvorena južna tribina
Ovo su mjesta na kojima navijači mogu kupiti ulaznice za meč BiH - Finska
Junski ciklus u Ligi nacija fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine završit će utakmicom protiv Finske na stadionu Bilino polje.
13.06.2022. u 11:39
get url
text

Meč četvrtog kola B3 grupe Lige nacija igra se u utorak od 20.45 sati.

Fudbalski savez BiH objavio je da se prodaja ulaznica vrši putem mreže poslovnica partnerske agencije Centrotours, a navijači karte mogu kupiti u Sarajevu, Zenici, Tuzli i Mostaru.

Za tribine Sjever i Jug cijene ulaznica iznose po 10 KM, za istočnu tribinu 15 KM, a za zapadnu 20 KM.

Jedan navijač može kupiti najviše dvije ulaznice.

VEZANI TEKST - UEFA bez milosti: FSBiH otkrio koja će tribina biti zatvorena protiv Finske
 

FSBiH saopćio je da se karte mogu kupiti i u administrativnoj zgradi Fudbalskog saveza BiH u Sarajevu, na adresi Bulevar Meše Selimovića 95.

U duelu BiH i Finske navijači neće moći na južnu tribinu stadiona Bilino polje, izuzev 500 ljudi koji su ranije kupili karte za taj dio tribine.

UEFA je kaznila FSBiH zbog incidentata na utakmici protiv Rumunije. Krovna kuća bh. fudbala kažnjena je novčanim iznosom od 14.500 eura zbog rasističkog ponašanja navijača i utrčavanja u teren, te zatvaranjem jednog sektora koji obuhvata 1.500 mjesta u narednoj utakmici Lige nacija.

Bosna i Hercegovina je poslije tri kola lider grupe sa pet bodova, bod manje imaju Crna Gora i Finska, dok je Rumunija na četvrtoj poziciji sa tri boda.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.