Modne ikone

Ovo su komadi odjeće koje Francuskinje nikada ne nose

Objavljeno: 13.03.2019. u 09:37

Pretjerivanje u bilo čemu nije ni na jednoj njihovoj listi, osim onoj za izbjegavanje

Fenomenalan stil elegantnih i prefinjenih Francuskinja počiva na jednostavnosti i praktičnosti. Zato, one nikada neće obući sljedeće stvari:

1. Push-up

Za njih su i male grudi senzualne pa nose klasične modele grudnjaka ili ga ne nose uopće. Francuskinjama vještačke korpe nisu privlačne.

2. Istaknuti brendovi

One smatraju neukusnim isticanje "marki" odjeće, jer pretjerivanje u bilo čemu nije ni na jednoj njihovoj listi, osim onoj za izbjegavanje. Zato ih nikada nećete vidjeti u komadima sa kojih "vrišti" ime brenda.

3. Sportski stil u svečanim prilikama

Trend nošenja trenerki na štikle i tena na elegantnu haljinu Francuskinje ostavljaju drugima. Sportsku odjeću nose u teretani, a haljinu kombinuju sa damskim cipelama.

4. Hulahopke boje kože

Iluzija golih nogu Francuskinjama je nešto potpuno neshvatljivo i nepoželjno.

5. Previsoke štikle

Za dnevne varijante radije biraju mokasine i cipele sa umjerenom petom, dok se u večernjim prilikama odlučuju za klasične salonke. Previsoke štikle u kojima ne mogu normalno hodati nisu njihov izbor.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije