navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Korisno je znati

Ovih pet nježnih boja u vaš dom unose sreću i pozitivne vibracije

Energija koju unosimo u svoje domove ovisi i o boji naših zidova. Svaka boja pokreće određenu emociju i radost s kojima je važno povezati se.

Objavljeno: 16.06.2021. u 21:33
get url
text

Ovih pet boja u vaš dom će unijeti radost i pozitivu.

1. Blijedo roza

Ova boja uljepšati će vam svako jutro. Sigurno će vam izmamiti osmijeh čim se probudite i otvorite oči. To bi vam moglo uljepšati raspoloženje i uljepšati dan.

2. Lila

Za miran um i opušteno okruženje, lila je boja koju trebate. Suptilna ljubičasta nijansa ima vrlo smirujuća svojstva i izvrsno se slaže s bilo kojim dijelom namještaja.

3. Pistacio zelena

Za ljubitelje prirode koji vole biti na otvorenom, pistacio zelena je savršen izbor boje. Ova boja pružit će vam pozitivnu energiju koju vam i priroda može pružiti. Uz nju, imati ćete osjećaj kao da ste u prirodi, smirit će vas i opustiti.

4. Nježna žuta

Suptilni i nježni ton žute boje savršen je izbor za sretne vibracije. To čini vašu sobu osvijetljenom i dobro se uklapa s dekorom. Vaš dom će učiniti sretnim i veselim mjestom punim sunca i sreće.

5. Svijetlo plava

Još jedna boja koja vašoj kući može dodati šarm. To je boja mira i smirenog uma. Ova boja pružit će vam prirodnost i smirenost te ćete uz nju biti energičniji i produktivniji, piše Pink Villa.