navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Frizeri odlučili

Ove boje kose bit će najmodernije tokom ljeta

Već dugo imate istu boju kosu, ali razmišljate kako je krajnje vrijeme da je promijenite i svom izgledu date novi pečat!?

Objavljeno: 24.06.2020. u 07:51
get url
text

Ako ovih dana razmišljate baš tako, znajte da su stručnjaci za kosu otkrili koje su to nijanse koje će biti popularne tokom ljetnih mjeseci, piše minimagazin.info

Pa krenimo redom:

Bronde balayage

Zapravo je riječ o pramenovima u prirodnoj boji vaše kose, a koji pomažu da cjelokupni utisak (odnosno boja kose) izgleda što prirodnije.

Hladna bež

Ova nježna, hladna nijansa plave odličan je izbor kada vam je cilj da dobijete prirodni look koji neutralizira zlatne tonove.

Zlatno ružičasta

Riječ je o boji koja je savršena ravnoteža nijansi breskve, ružičaste, ljubičaste i zlatne te može izgledati izvanredno kod različitih nijansi kože. Iako neočekivano, ona je veoma glamurozna i elegantna.

Tropska smeđa

Ovo je trend koji je idealan za brinete, jer cjelokupnom stilu dodaje toplinu, a najbolje odgovara damama sa srednje tamnom smeđom boje kose do tamno smeđe.

Čokoladna moka

Pramenovi tamne čokolade upravo su ono što vam je potrebno da dodate dimenzionalnost vašem stilu.

Živi koral

Sigurno već znate kako je ovo boja godine. Zagasita nijansa vatrene koralne boje izgleda kao da je riječ o sasvim prirodnoj nijansi.

Zlatni balayage

Balayage, koji je proslavila pjevačica i glumica Jennifer Lopez, trend je koji svake sezone postaje hit, naravno uz nekoliko malih izmjena. Ovog ljeta, osim bronde balayage, u prvom planu je i zlatni balayage – priznat ćete - toplo, privlačno i veoma raskošno.