Ukratko, kao što možete i očekivati, to je lubenica, koja je dimljena poput šunke.
Sam proces pripreme šunke od lubenice prilično je dug, Najprije je chef drži na dimu osam sati, a potom je marinira u smjesi soli, pepela i začina čak četiri dana.
Naravno, ekipa na Twitteru nije baš oduševljena ovom idejom:
- Ne mogu shvatiti zašto to radite, pobogu?
- Ovo je naprosto grozno. Žao mi je što to rade lubenici.
- Čekajte, vi biste da vam platim 130 maraka da mi uništite lubenicu?
- Ovo je gore od ananasa na pizzi!
- Svaki put kad vidim neki video u kojem se kuha, bojim se da će to opet biti ona prokleta lubenica.
Jeremy Jacobowitz, tip koji stoji iza YouTube kanala Brunch Boys, probao je ovu lubenicu u jednom od videa. Iako je rekao kako joj je okus "čudan", svejedno je zaključio da je ukusna.