open-navfaktor-logo
search
Rijetki im mogu odoljeti
Ova tri horoskopska znaka zrače pozitivnom energijom, krasi ih izuzetan šarm, duhovitost i osobnost
Jeste li ikada upoznali osobu koja vas je odmah privukla i prema kojoj ste osjetili neku posebnu energiju? Ako je odgovor potvrdan, onda ste vjerovatno bili u kontaktu sa nekim od ova tri horoskopska znaka koji, prema astrologiji, zrače pozitivnom energijom te posjeduju izuzetan šarm, duhovitost i osobnost.
06.08.2020. u 22:13
get url
text

Lav

Lav je kralj džungle, a Lav kao znak zodijaka je kralj horoskopa. U ljudima izaziva divljenje i poštovanje. Iako se ovaj horoskopski znak u početku može činiti previše zastrašujuć i arogantan, postoji razlog zašto niko ne može odoljeti Lavovima. Ovaj znak ima vrlo izraženo liderstvo i nemoguće ga je ne slijediti. Dakle, u suštini, bez obzira gdje idu ili kime su okruženi, Lavovi će se uvijek istaknuti po svojoj harizmi i moći.

Škorpija

Jeste li ikada upoznali Škorpiju koja nije imala intenzivan pogled u očima i tvrdoglavu narav? Vjeronatno niste. Ima nešto u strasti i zalaganju ovog znaka zbog čega se većina ljudi osjeća dobro u njihovom prisustvu. Oni su ti koji sami rješavaju svoje probleme, ne tražeći ničiju pomoć. U osnovi, oni su više nego sposobni djelovati sami ili u izolaciji, što ih čini stvarno moćnim vođama. Štaviše, izuzetno su predani i ništa ih ne može zaustaviti na njihovom putu ka ostvarenju cilja.

Bik

Moćni Bik nesumnjivo je jedan od najmoćnijih i najdominantnijih horoskopskih znakova. Oni znaju šta žele i također znaju kako to dobiti. Tvrdoglavi su, odlučni i ustrajni. Bikovi zaista ne prihvataju ne kao odgovor. S intenzivnom avanturističkom osobnošću ne boje se ničega. Ako nešto žele, to će i ostvariti, bez obzira na to koliko muke i vremena trebaju uložiti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.