Ovan

Ovnovi žive spontano i avanturistički i stalno mijenjaju svoje mišljenje. Ovan na trenutak može pomisliti da je ludo zaljubljen, a zatim iznenada ostaviti partnera bez objašnjenja. Takvo njihovo ponašanje nema nikakve veze s partnerom. Oni trče od osobe do osobe jer ne znaju tačno što žele. Bez razmišljanja o tome što ih uzbuđuje i što im stvara "leptiriće u trbuhu", umjesto da uzmu vremena i zapitaju se što ih može dugoročno usrećiti.

Djevica

Djevice su uvijek opterećene obvezama i žive brzim stilom života. Ako im se partner sviđa, veza će funkcionirati. Ali ako nekoga ne vole, onda uopće neće biti nježni prema toj osobi i jednostavno će nestati. Napuštenom partneru ne preostaje ništa drugo nego shvatiti da Djevicu više ne zanima i nastaviti sa svojim životom.

Vodenjak

Glavna značajka Vodenjaka jest da se ne voli uklapati ni u kakve okvire i da ne podnosi dosadu. Imaju lošu naviku napuštanja ljudi i potpunog nestanka iz života jer podcjenjuju bol koju odlazak izaziva. Smatraju da čine veliku stvar kada ignoriraju poruke i pozive, jer pretpostavljaju da njihova šutnja neće nikome smetati. Kad Vodenjak nekog napusti, on ne misli da radi išta loše.