Otvorena nova poslovnica R Media Group

objavljeno: 10.01.2018. u 12:27

Jučer 09.01.2018. godine svečano je otvorena nova poslovnica R Media Group.

U Grand centru na Ilidži uz prisustvo brojnih zvanica i posjetilaca, svečano je otvorena poslovnica marketing kuće R Media Group. Prelijepo brendiran prostor u staklu, privukao je veliki broj zvanica, privlačio je pažnju prolaznika i djece.

Marketinška agencija do sada poznata kao R Media, koja se primarno bavi grafičkim dizajnom i brendiranjem, proširila je djelatnost i obim poslovanja, te prešla u R Media Group. Agencija pruža širok spektar usluga grafičkog dizajna, digitalni print malih i velikih formata, brendiranje vozila, poslovnih objekata i promo materijala, a sada je otvorena i za svakog prolaznika.

Provjereni tim kreativaca okupljen je sa ciljem da svojim klijentima osvježi i osmisli, te manifestira plodonosne i nadahnjujuće načine predstavljanja tržištu, od početne ideje do finalne realizacije.

-Naša agencija, čiju referens listu čine velike i uspješne, vodeće firme u BiH i šire, tokom poslovanja dokazala se kao pouzdan poslovni partner. Od sada ćemo sa ovom poslovnicom osim klijentima, biti dostupni i fizičkim licima koji imaju potrebu za printanjem, plastificiranjem, kopiranjem i slično, što je jedan od osnovnih razloga zašto smo se odlučili baš za ovu lokaciju. Zbog velikog broja posjetilaca i kupaca tokom cijelog dana u Grand Centru, kao i zbog blizine Općine i drugih važnijih objekata na Ilidži vjerujemo da je ovo dobar poslovni potez, jer dostupnost, pozitivna atmosfera i dobra direktna komunikacija su ključ uspjeha u svakom poslu -izjavio je Armin Rizvić, vlasnik R Media Group.

Na otvaranju su prisustvovali brojni predstavnici kompanija i dosadašnji saradnici kao i posjetioci Grand Centra.

Za više informacija o agenciji posjetite www.rmedia.ba.