open-navfaktor-logo
search
Madraci i nadmadraci
Otvoren prvi maloprodajni objekat: Sleeping studio Oblak
Kompanija Hit Design koja je početkom 2021. godine akvizirana od grupacije Hifa-Oil 18. decembra otvorila je vrata maloprodajnog objekta pod nazivom Oblak.
23.12.2021. u 13:18
get url
text
Madraci, Oblak

Objekat se nalazi u sklopu TC Mepromex Tešanj, a radno vrijeme objekta je od 10:00h – 21:00h svakim danom.

Asortiman koji objekat nudi su svi proizvodi sleeping kontenta, savremenog izgleda i neprikosnovenog kvaliteta. Iz asortimana Oblaka posebnu pažnju privlače madraci kreirani od posebnih materijala koji pružaju udobnost svim naraštajima.

U 21. stoljeću koje postaje sinonim riječi stres sve više zaboravljamo posvetiti pažnju sebi samima, što može prouzrokovati mnoge posljedice.

{$galerijaFotografija}

Spavanje i odmor su po naučnim ispitivanjima jedna od najvažnijih karakteristika za zdrav život čovjeka. Stoga, odabir kvalitetnog madraca mora biti ispravan.

Pored madraca maloprodajni objekat nudi i široku lepezu nadmadraca, jastuka, posteljina kao i ostali asortiman potreban za lagodan osjećaj prilikom spavanja.

Brend madraca Oblak je prepoznatljiv po svojoj kvaliteti kao i savremenom dizajnu, te će u budućnosti nastaviti širiti svoju maloprodajnu mrežu kako kroz sopstvene maloprodajne objekte, tako i kroz salone partnerskih kompanija.

Madrac Oblak također nudi i proizvode krojene po mjeri za svaku osobu, a stručno osoblje će Vam dati savjet kakav proizvod najbolje odgovara vašim potrebama i željama.

Napominjemo da kompanija Hit Design uspješno posluje proteklih pet godina, a osnovna djelatnost kompanije je proizvodnja i prodaja tapaciranog namještaja, kao i proizvodnja madraca i nadmadraca. Pored bosanskohercegovačkog tržišta, proizvodi kompanije Hit Design prisutni su i na tržištima Njemačke, Francuske, Holandije, te zemalja Beneluxa.

Kompanija Hit Design broji 35 uposlenika na čelu sa direktorom Harisom Smajlhodžićem.

Ulaskom grupacije Hifa-Oil u vlasničku strukturu Hit Design daje se jasna poruka, rapidan razvoj i visokopozicioniranje u segmentu proizvodnje i prodaje tapaciranog namještaja i madraca.

Posjetite nas i uvjerite se da je san na oblacima moguć i na javi.

San je lak uz madrace Oblak!

Madraci, Oblak, 23.12.2021.
1 od 7
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.