open-navfaktor-logo
search
Ukupno 19 posjeda
Otvoren konkurs: Hrvatska općina nudi nekretnine za jednu kunu
Općina Legrad u Hrvatskoj, tačnije Podravini, raspisala je konkurs za prodaju ukupno 19 nekretnina u njenom vlasništvu, a početna cijena kreće se od nešto više od pet hiljada kuna pa sve do 100.000 kuna.
20.02.2020. u 21:56
get url
text

No, sve te nekretnine, a riječ je o kućama, građevinskom zemljištu te pašnjacima, moguće je dobiti i za samo jednu kunu, ako zadovoljavate uvjete konkursa, piše Dnevnik.hr.

Uvjeti su sljedeći: ako ste mlađi od 40 godine, imate najmanje srednju stručnu spremu i stanovnik ste općine Legrad, ili ako niste, da u roku od tri godine svoje boravište prijavite u općini. Isto tako barem jedan od prijavitelja, supružnika ili životnih partnera mora imati stalna primanja.

Cijeli konkurs dostupan je na web stranicama Općine i vrijedi do kraja ovog mjeseca.

- Svi oni koji nemaju uvjete za povlaštenu kupovinu mogu kupiti nekretnine po navedenim cijenama i odabrat će se najviša ponuđena ponuda. No, u sklopu mjera za poboljšanje demografske slike naše općine moguće je do nekretnina doći i po cijeni od jedne kune. No, to uključuje i neke uvjete, a najvažniji od svih je da ljudi koji kupe tu nekretninu u njoj planiraju živjeti i ostanu u našoj općini - rekao je načelnik Ivan Sabolić, prenosi Podravski.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.