Prepun trg

Otvoren 2. "Sarajevo Streeat Food Festival"

Objavljeno: 02.08.2019. u 14:53

Kao što se i očekivalo, trg je sinoć vrvio od ljubitelja ukusnog zalogaja i kvalitetne muzike

FOTO: Sarajevo Streeat Food Festival

Na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović sinć je počeo 2. "Sarajevo Streeat Food Festival" koji će narednih 25 dana postati centralna lokacija svih gradskih zbivanja. Trg je postao prava gastro zona u kojoj se može uživati u raznovrsnim kuhinjama, osvježavajućim koktelima, i kvalitetnoj muzici.

-Kao što se i očekivalo, trg je sinoć vrvio od ljubitelja ukusnog zalogaja i kvalitetne muzike. Kroz naše gastro zone prošlo je mnogo naših sugrađana, ali i turista, koji nisu krili oduševljenje jer su u srcu Sarajeva pronašli nešto što je svojstveno svim svjetskim metropolama. Atmosfera je bila sjajna, a za to se velikim dijelom pobrinuo "Picardia Band". Oni su svojim raznovrsnim repertoarom držali publiku na nogama, pa su se pojedene kalorije iz gastro zona brzo i potrošile. Večeras vas na našem live stageu čeka "Vis Club", koji također najavljuje provod za pamćenje, a što se tiče naših gatsro zona i specijaliteta koje u njima spremamo, na vama je samo da dođete i pokušate se odlučiti šta od ponuđenog vam se najviše jede – friška riba sa roštilja, sočni steak, slasni burger, začinjeni wok ili pak osvježavajuće salate, vegetarijanska hrana, ohlađeno voće, palačinke u bojama... – izjavila je PR festivala Semina Muminović.

Foto: Streeat Food Festival

Izvor:   Marketing

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije