open-navfaktor-logo
search
Sve za njega
Otkriveno zašto je slavna britanska pjevačica izgubila čak 45 kilograma
Kako je otkrio izvor blizak 31-godišnjoj pjevačici, Adele se na takav potez odlučila, ne toliko iz razloga da se zbog sebe riješi nagomilanih kilograma, već zbog svog sedmogodišnjeg sina Angela
16.01.2020. u 14:19
get url
text

Ovih dana svi svjetski mediji prenijeli su informaciju kako je Adele smršala čak 45 kilograma. Sad je otkriveno i koji je razlog tome što je slavna britanska pjevačica izgubila toliko kilograma.

Kako je otkrio izvor blizak 31-godišnjoj pjevačici, Adele se na takav potez odlučila, ne toliko iz razloga da se zbog sebe riješi nagomilanih kilograma, već zbog svog sedmogodišnjeg sina Angela, kojeg je dobila u braku sa Simonom Koneckijem, a koji itekako treba zdravu i sretnu mamu.

Upravo on bio joj je najveća inspiracija do ostvarenja cilja, o čemu je izvor rekao:

"Došla je do tačke u životu u kojoj je shvatila da nije sretna, da se ne osjeća dobro. Znala je da mora nešto promijeniti jer želi biti najzdravija mama. Njen fokus, tokom dugog puta do neviđene transformacije i gubitka kilograma, bio je upravo na tome da bude zdrava i da se bolje odnosi prema svom tijelu, nikada se tu nije radilo o samom gubitku kilograma", kazao je izvor blizak pjevačici.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.