navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Loše vijesti

Otkazan zagrebački koncert latino senzacije Enriquea Iglesiasa

Osim što je događaj otkazan upravo zbog problema u organizaciji, tj. neispunjenja ugovornih obaveza organizatora prema Iglesiasu, kako navode hrvatski mediji, postoji velika šansa da novac za karte neće biti vraćen kupcima

Objavljeno: 23.11.2019. u 19:37
get url
text
Najavni plakat koncerta
Najavni plakat koncerta

Brojni fanovi širom regiona s nestrpljenjem su očekivali koncert latino senzacije Enriquea Iglesiasa, koji je bio zakazan za 1. decembar u zagrebačkoj Areni. No, loše vijesti dolaze od strane organizatora, agencije Eventim. Osim što je događaj otkazan upravo zbog problema u organizaciji, tj. neispunjenja ugovornih obaveza organizatora prema Iglesiasu, kako navode hrvatski mediji, postoji velika šansa da novac za karte neće biti vraćen kupcima, jer je već proslijeđen dalje.

- Preduzimamo i nastavit ćemo preduzimati sve pravne mjere kako bismo kupcima otkazanog koncerta omogućili povrat novca. Nažalost, do potpunog pravnog i institucionalnog razrješenja nastale situacije ne možemo izvršiti povrat novca kupcima ulaznica za ovaj otkazani koncert- poručili su organizatori.

Ipak, u Eventimu se trude iznaći riješenje za novonastalu situaciju, a jedna od opcija jeste pomijeranje koncerta na drugi datum. Sve informacije vezane za koncert bit će uskoro dostupne na zvaničnoj internet stranici, te na društvenim mrežama organizatora.