open-navfaktor-logo
search
Visoka cijena
Otac UFC-ovog šampiona ponovio: Bez 100 miliona dolara nema borbe Nurmagomedov - McGregor
Aktuelni prvak kasnije je izjavio kako nema namjeru ponovno ulaziti u oktogon s McGregorom, no njegov otac je rekao da sve ima svoju cijenu
23.01.2020. u 16:11
get url
text

Poslije uspješnog povratka Conora McGregora u oktogon opet je aktuelizirano pitanje o mogućem revanšu Irca protiv Khabiba Nurmagomedova za titulu prvaka UFC-a u lakoj kategoriji.

Nakon svega 40 sekundi irski borac je u Las Vegasu nokautirao Donalda Cerronea i nakon meča rekao kako želi pobjednika meča Tonyja Fergusona i Khabiba Nurmagomedova, što je nagovijestio i predsjednik UFC-a Dana White.

Khabib i McGregor već su se borili 6. oktobra 2018. godine, a slavio je Khabib gušenjem, a nakon meča Dagestanac je ušao u okršaj s ekipom Irca koja je sjedila u publici, zbog čega je zaradio višemjesečnu suspenziju.

Aktuelni prvak kasnije je izjavio kako nema namjeru ponovno ulaziti u oktogon s McGregorom, no njegov otac je rekao da sve ima svoju cijenu.

- Sto miliona dolara. Bez toga nema borbe. Za mene novac nije važan, nego sportska strana, ali sportska strane borbe Khabib - Tony - rekao je Abdulmanap Nurmagomedov.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.