open-navfaktor-logo
search
Uspjela pobjeći
Otac objavio šokantne detalje: Pokušali oteti reprezentativku BiH u taekwondou!
Nepoznate osobe sinoć su pokušale oteti Nadinu Mehmedović, reprezentativku Bosne i Hercegovine u taekwondou!
01.11.2021. u 16:46
get url
text

Šokantnu informaciju objavio je njen otac, Elvin, koji je na svom Facebook profilu objasnio što se dogodilo u Šijama (naseljeno mjesto između Doboja i Maglaja).

- Želimo da obavijestimo javnost da se desila nestvarna situacija u nedelju u večernjim satima. Nepoznate osobe su pokusale otmicu u Šijama Nadine Mehmedović, reprezentativke Bosne i Hercegovine u taekwondou.

Pokušali su je na silu ugurati u auto uz prijetnje i fizičku silu i nanijeli joj lakše tjelesne povrede. Uz Božiju pomoć i njeno iskustvo u borbama na takmičenjima uspjela je jednog otmičara nokautirati i pobjeći, te je izbjegnut najgori scenarij.

Ovo objavljujem iz razloga da se nebi desilo nekom ponovo, da bi se pazili nemilih događaja... Napominjem da zbog istrage policije ne možemo otkriti vise detalja i da je istraga u toku.

Nadina je prije par dana napunila 17 godina i kao maloljetna osoba je uspjela izvući se iz najgore moguće situacije. Svi smo u šoku zbog ovog događaja, a ako je neko nešto vidio ili zna, svaka informacija će nam dobro doći - napisao je Elvid Mehmedović, otac reprezentativke BiH u taekwondou.

Slučaj je prijavljen policiji, a u toku je istraga.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.