open-navfaktor-logo
search
Strašno
Ostavljeni u autima na vrelinama: U sat vremena u Americi umrlo dvoje male djece
Istog dana u automobilu je pronađen jednogodišnji dječak na parkingu vrtića u Boonevilleu u Mississipiju. Dijete je također zaboravljeno u autu
20.08.2019. u 15:01
get url
text

U samo sat vremena umrlo je dvoje djece koju su roditelji ostavili u automobilima u Americi na izuzetno visokim temperaturama.

Naime, djevojčica je pronađena u automobilu na parkingu željezničke stanice u Lindenwoldu u New Jerseyu u petak. Služba za hitne slučajeve je primila poziv od prolaznika koji su dijete pronašli u besvjesnom stanju. Razbili su prozor kako bi pomogli djetetu koje se nalazilo u autosjedalici, ali djevojčici nije bilo spasa, piše ABC News.

Temperature su tog dana dostigle temperaturu i do 34 stepena.  A istraga je pokazala da je djevojčica u automobilu bila osam sati. Istog dana u automobilu je pronađen jednogodišnji dječak na parkingu vrtića u Boonevilleu u Mississipiju. Dijete je također zaboravljeno u autu.

Još uvijek niko nije odgovarao za ova djela, a istrage su u toku. Ove godine je u automobilima život izgubilo 35. djece, od toga samo ovaj mjesec njih desetero.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.