open-navfaktor-logo
search
Zvijezde
Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima znaju uživati u životu
Pravi hedonisti napravit će sve što mogu kako bi dosegli svoj ultimativni cilj, a to je užitak, čak i ako pri tome moraju prekršiti neka pravila i razočarati druge
04.09.2019. u 22:37
get url
text

Ako uvijek igrate po pravilima i radite ono što se od vas i očekuje, onda vjerovatno niste hedonista.

Pravi hedonisti napravit će sve što mogu kako bi dosegli svoj ultimativni cilj, a to je užitak, čak i ako pri tome moraju prekršiti neka pravila i razočarati druge. A takvi ljudi najčešće se rađaju u ovih pet horoskopskih znakova:

Bik

Bikovi su najveći hedonisti zodijaka i to im niko ne može osporiti. Oni žive za užitke i uvijek im se prepuštaju. Ali to ne znači da su lijeni, dapače, Bikovi su, ako treba, spremni dobro se oznojiti kako bi si priuštili željeni užitak.

Lav

Jedna od glavnih karakteristika hedonista je da vole biti u centru pažnje, a to savršeno opisuje osobe rođene u znaku Lava. Lavovi vole kada ih drugi obasipaju komplimentima, ali i darovima, i to je za njih najviši stupanj uživanja u životu.

Vaga

Vage najviše uživaju u ljepoti i vole biti okružene lijepim stvarima, ali i ljudima. Zato često znaju biti i dosta površne te prosuđivati ljude na temelju njihovog izgleda, ali u stanju su prepoznati i nečiju unutrašnju ljepotu koju također cijene.

Škorpion

Nije tajna da su Škorpioni najstrastveniji horoskopski znak, a ono u čemu oni najviše uživaju je, naravno, seks. S obzirom na to da su po prirodi hedonisti, takve užitke si ni ne uskraćuju, zbog čega ih se često proziva za promiskuitetnost.

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna slove za najtolerantnije u zodijaku, stoga uživanje za njih predstavlja svaki trenutak kada ne moraju trpjeti nečije tuđe probleme i drame.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.