Osmi mart u Sarajevu: "Muškarac" će zabavljati pripadnice ljepšeg spola

objavljeno: 01.03.2018. u 18:37

Poznati stand up komičar Peđa Bajović zabavljat će pripadnice ljepšeg spola 8. marta u sarajevskom “Monumentu”. Na Dan žena izvest će svoj popularni stand up show “Muškarac” koji u svom podnaslovu ima "o parenju i razmnožavanju", pa, kako je naglasio, dame mogu povesi i svoje “lošije, ružnije i muškije polovine!”  

- Ovo je jedna vrlo seksistička predstava. Neki kažu i feministička. To ne znam, ali ovo je moja priča o onome kako ja doživljavam naše međusobne odnose- kaže Peđa.

Kroz predstavu odgovorit će na mnoga zanimljiva pitanja kao: koliki je IQ zaljubljenog muškarca, koliko to glasova ima žena, koja je sličnost između glagola: ZApričati se, ZApiti se, ZAigrati se i ZA*ebati se, kada treba početi čitati “neprijateljsku” literature, je li brak stvarno institucija, zašto je i kako batina iz raja izašla, jesu li djeca početak kraja ili kraj početka…

- Čujte i počujte njegov umorni pjev! Nije labuđi, već nekako više – gavranov. Strah, bol, tuga… i sat i pol smijeha! Dobrodošli- poručili su iz “Monumenta”.